Vsak Ty vis...
Kdyz minuta se vlece,
Ty jsi v nedohledu,
kdyz cas mi neutece,
snad Ti nepodlehnu.
Nezvednu ten telefon,
nebudu Ti volat,
nenapisu na WhatsApp,
vzdalenost prohlubovat.
Pockam si,
pockam si na dnesni vecer,
az...
Vsak Ty vis...
Přečteno 491x
Tipy 4
Poslední tipující: Mácha, Jort, VEDz RVAHEs
Komentáře (5)
Komentujících (2)