Od srdce psaná báseň. Až bodavě smutné. Moje děti mají už přes třicet. A nacházejí se ve stavu "lhostejnosti" ke mě. Přeji ti, aby matka tvého syna byla jiná, než matka mých dětí.
05.01.2016 16:59:15 | VEDz RVAHEs
Cenu za nejlepšího otce,nebo vzorného manžela asi nikdy nedostanu.Ale všechno co jsem dělal,jsem dělal v dobré víře.Naštěstí má můj syn ještě perfektní matku,která ho vychovává víc než skvěle.Takže mam naději,že to jednou pochopí.
23.03.2016 17:38:18 | jondys