Anotace: Jedna aktuální, autosatirická a velice stručná..
Máš tu dvě možné cesty.. Buď se s tebe stane automat na 100ky + koment typu blablabla...nebo budeš číst drobet mezi řádky a využiješ všech pravidel autorových a práv ;-)
Takže nádech... ;-o
07.02.2007 12:56:00 | Teri Jane
Rozumím Ti, už jsem tu četl hodně děl na toto téma... a k básni: pěkně plyne a dlouhá je akorát a dobrý konec, kde si každý najde to své...
07.02.2007 11:13:00 | Ksíkos