Trochu mi to popisuje absurdnost lidství a degradaci bytí.Moucha si letí prostorem, kde ji člověk chce usmrtit, což se mu nakonec povede a vykašle se na její odstranění.Co by se zabejval nějakým odstraněním..."Když on to ten stroj omeje".No a ten její konec je podtržen hnusem, jak se mrtvé tělo plaví splaškama,které ji nakonec dovedou k nebi a k možnému životu věčnému. Zde vidím nadsázku, že je člověk možná na nejnižší úrovni a pravděpodobně i v celém vesmíru. Protože je tak komplikovaný a nepředvídatelný.
20.03.2016 16:31:26 | Krahujec
Tak že, Masařka to asi nebyla, že by, muška jenom zlatá?
20.03.2016 16:08:33 | Jeněcovevzduchukrásného
Ale jo, fajn, plynulost přijde časem. Tak piš dál;-)
Držim palce.
RM.
22.02.2016 18:27:25 | Robin Marnolli
hahahahhaáááááááááá:-))))krasneeeee:-)))
20.02.2016 10:45:07 | tvořilka