Potkali se dva poslanci,
popřáli si zdraví,
pak vedou řeč o dlabanci,
jsou to hoši hraví.
Nakonec se pochválili,
dobře prý si vedou,
o stát že se zasloužili,
spokojeně předou.
Jenom lidi, což je mrzí,
hledají jen chyby,
český člověk je moc drzý,
nechce plané sliby.
Zas budou mít peněz fůru,
ať si národ bručí,
nepoznají noční můru,
za to klidně ručí.