Odejít...
Nezanechat
Ani stopu
Jen jít
A neohlížet se
Zase se vracet
K plným kalužím
A doufat v nový smích
Nad ránem vybrat si
Svou denní dávku touhy
Zatáhnout rolety a zase znovu
Objevit Ameriku
Vyběhnout na ulici
A zas ji jen minout
Realitu
Chtít moc a dostat málo
Zahynout
Radši než být
Šaškem
Vždyť víš...
Přečteno 608x
Tipy 21
Poslední tipující: gallatea, Jean-Paul Simon, ZILA78, Jin&Jang, Barčík, JSJ, enigman, Danger, AndreaM, jitoush, ...
Komentáře (9)
Komentujících (7)