je slzou obalená
je dojetí
sražená na kolena
je procitnutí
je na zdi upřených očí
v bezmoci
v bolestné křeči
v temné noci
je čistě popravená
popel i hvězdný prach
je vše z čeho jde strach
Pravda je mašinka, která posouvá naše vagónky na koleje, kam patří.
04.12.2016 22:10:21 | VEDz RVAHEs