Štědrý den
Anotace: Nechtěla sem, aby někomu ode mě přišlo přáníčko, které už dostal víckrát, a tak sem vymyslela vlastní vánoční básničku ;)
Dnes je Štědrý den,
tak veselte se jen.
Žádné slzy, žádné spaní,
v dnešní den se plní přání.
Zamysli se, po čem toužíš velice.
Já Ti přeji zdraví, štěstí a lásku-nejvíce.
Komentáře (0)