Naproti
Naproti
Bydlí naproti
Pamatuje válku
Tu druhou z těch velkých
Promluvil by o nesvobodě
Možná i o poetičnosti dávného světa
Zažil tolik skutečného
Tragického, ale určitě i veselého
A já, namísto toho
Abych se učil skutečnosti,
Přemýšlím, přemítám, zbytečně.
Zatímco on a s ním i poetičnost světa
Umírá.
Přečteno 421x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen
Komentáře (0)