Anotace: ..
Milý Lukáši, zřejmě si ani nedokážeš představit jak jsem touto básní šokována! Velice si mne zaujal svými velice obratně formulovanými názory a životními postoji. Zde na literu už čtu tvoje díla velice dlouho, avšak až teď mně obdiv k tvým básním donutil založit si profil a vyjádřit ti můj respekt, jelikož přesně nevím, co tato báseň o zemření znamená. Nechci působit vlezle, ale byla bych velice ráda kdybychom spolu navázali kontakt, jsi zajímavý člověk a ráda bych si s tebou popovídala :-) myslím, že máme hodně společného.
13.01.2016 21:12:47 | karbulvova
Velice vám děkuji za potěšující komentář,který mě také šokoval.Ty básně píšu spíš pro sebe a nikdy jsem neočekával,že by se mohly někomu zalíbit,proto si vašeho komentáře velice vážím :) Jelikož jsem hypochondr,umírám celkem často,většinou jsou to nějaké rakoviny,ale akutálně to je mozková výduť,tak uvidíme :-D A navázat kontakt není problém.
13.01.2016 21:22:31 | lukassnajdr