Přes všechny skály
voláme svá jména
do hladin oceánů
aby je našli ve vzkazích v lahvi
vyvolení princové.
Škoda že to ten poslední řádek tak kazí, přijde mi to zbytečně infantilní. Kdyby se totéž řeklo za použití jiných výrazů, asi by se mi to líbilo a nevadilo ani by mi ani, že je to tak stručný.
15.01.2016 18:33:24 | Luky-33
Omlouvám se, nečetl jsem to po sobě a teď už se s tím nedá nic dělat... :-)
15.01.2016 19:02:01 | Luky-33