Chtěl bych pohladit Tvoji tvář i vlasy,
chtěl bych pohladit Tvé ruce i nohy.
Chtěl bych políbit Tvé rty i čelo,
chtěl bych Tě zulíbat úplně celou.
Začal bych ve vlasech zastavil na rtech Tvých,
po krku sjížděl pomalu k rameni.
Z ramene bych se dostal i k srdíčku,
a na druhé straně zlíbal bych dušičku.
Z ňader chtěl bych dát své rty ke Tvému bříšku,
a zůstal chvíli déle v krásném dolíčku.
Z dolíčku bych se posunul na malý kopeček,
a z kopečka dolů už jenom kousíček.
Kousíček dolů našel bych jeskyňku,
kde bych pak polibkem otvíral studánku.
Líbal bych nožky až ke kotníčkům a hladil celé Tvé tělo,
líbal bych pomalu se zatajeným dechem ano to by se mi chtělo.
Vzal bych si Tvé dlaně a položil do nich své rty,
zavřel bych oči a říkal si že nejsou to jen mé sny.
Ne teď ještě nemůžu jsem daleko jsem pryč,
možná někdy snad až přijde vhodná doba mi dáš svůj klíč.