Jako blesk z nebe
je kousek tebe
Na mé kůži působíš bouři
Jsi vzrušení ze strachu
adrenalin z pádu
tlukot srdce Evy
trhající jablko hadu
Jsi hvězda zářící
jsi její pád
Smím si něco přát?
Chci vibrace vzduchu
prstů bříška
přívaly vzruchů
mé srdce vříská
Chci tu jiskru
ten náboj vášně
Chci ať svět nad tebou žasne
Husí kůže
strnutí šíje
horký dech
pohled se
za vlasy skryje
výdech se pere
o nádech
Se zalknutím
přejet rety
zatnout čelisti
a otřást světy
Zatáhnout za vlasy
počítat
do krásy
že vejde se
toliko gest
Chci mapovat tělem tvým tisíce cest!
Jsem si dřív dělal z růžové literatury legraci, ale tohle je přímo ohňostroj. Skvělá báseň, lvice.
16.01.2016 00:31:08 | Slav Milo
To mě těší pokud jsem dokázala trošku změnit Tvůj pohled :) ohňostroj pocitů to skutečně je..Děkuji za zastavení a komentář :)
16.01.2016 10:09:36 | Lioness