Ester
Ona byla, to se ví, ze všech dívek nejlepší,
Ona byla štěstím ve tvých očích.
Ester její jméno zní, Ester – jako zbláznění,
A ty teď touhou po ní nespíš.
Lásko pojď ke mně blíž,
Lásko, pojď ke mně blíž.
V noci se ti o ní zdá, že je s tebou, že je tvá,
A její ústa touhou pálí.
Jenže skutečnost je zlá, navíc o pár roků má,
A naděje pomalu mizí.
Lásko pojď ke mně blíž,
Lásko, pojď ke mně blíž.
Komentáře (0)