Maminko ...
dlouho jsi se mnou se trápila
dlouho jsi "kvetla" z hloupostí mých
dlouho jsi šlehala jména všech prokletých
párkrát jsi mě vařečkou přetáhla
Maminko ...
mám tě rád, vždyť to víš
chci tě rozesmát sladce
a vykouzlit úsměv hladce
vždy když jen trochu se rozzlobíš
Maminko ...
je to trochu narychlo
ale já vím že jsi nejlepší
já vím že jsi bombová
tak nech problémy "ony se vyřeší"
nech všechno co by tě tak snadno namíchlo
maminko jsi prostě bombová
...
DOSLOVA!
"vykoUzlit"
07.02.2016 12:52:33 | Lilien
Děkuji :D To občas ujede :D
07.02.2016 12:56:36 | Vyvrženec
Je bezelstná a milující;)
07.02.2016 13:09:37 | Lilien