Anotace: ...
V nákupních taškách si vláčíme svá nádobíčka
ohýnkem na ruce se vyvztekáme k smíchu
Jen ta pocuchaná paruka..
přichystaná pro pánbíčka
vygumuje z těla srdce
pak mozek
i míchu
Těsná trička se nám vytrácí z praček
málokdo hledí skrz hledí mikroskopu
Jen ta vůně popcornu..
tiše vklouzla do kapaček
a já stárnu
mládnu
i v bříšku kopu
..
náš hrob
Kokoooos, to je jaké dobré! V brušku uz si kopeme hrob! Geniálna myšlienka!!!
01.07.2019 22:32:47 | gallatea