Anotace: ---
Svítání houpá
na oprátce ze snů
bezvládné tělo touhy večera.
Dohořela svíce,
němý svědek bez rtů
a vášeň noci
tiše se ztratila ve slunečním hávu ...
někdy je slunce fakt děsný...
19.01.2016 21:07:07 | enigman
Bez něj by to ale nešlo :o)
19.01.2016 21:40:17 | FroniXY
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?