Anotace: začínám si nerozumět se svým druhým já. Jsem jak odpadkový koš...a pořádně plný
Petruš, tak to se tedy pořádně vykurýruj, to asi ten úterek padne, ale pak to doženem... představuj si v sobě a kolem sebe zelenou barvu, hojí, zklidňuje a tmavě modrá snižuje teplotu... takže literské koukání je uzdravující... to jsem Ti tu jen trošku začarovala ;-)
07.02.2007 20:52:00 | Levandule
podle toho, co je pro Tebe daleko.. ale jelikož ... jsem se právě vzdálila od všech do nekonečna.. myslím.. že je to neunesitelně daleko...
07.02.2007 18:43:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Až život tvůj dojde do půli
tvůj rozum a tělo řekne "Dost,
nebuď každé práci po vůli žij život zvolna a pro radost."
To jsme všichni stejní-hlavně ženy-spěch a chvat a pořád dokola.
07.02.2007 18:39:00 | s.e.n
Petruško, sakryš, asi se zbláznil svět... svět v nás... všichni nějak potřebujeme vysypat svý koše... tak v úterý!!! Koukej přinýst do tý restauračky všechny svý odpadky, něco s tím uděláme :-)
07.02.2007 18:02:00 | Levandule
vysypat vynést a špatné zapomenout !!!
jo a mi se nechce, nemohla bys vzít i ten můj.. ? :(
07.02.2007 17:54:00 | Zamilovaná do nezamilované doby