Žádost o ruku
Jsem jelenem v tvojí hlavě
Mám barvu hlíny, běhu, deště
Mám barvu skoků, rozesetých v trávě
Kdy dýchám, spím a běžím ještě
Bouří ve mně silné city
K tobě, jež máš něžná víčka
Tvoje tělo je jak hříčka
Ukradené od lolity
Jsem tvůj silný, ty jsi laní
Máme barvu hlíny, lásky
Mám otázku bez nadsázky
Budeš prosím mojí paní?
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: boruvka175, Papagena, Zrzi
Komentáře (0)