marmeláda
namažu marmeládu nebe
na chleba všech světů
namažu marmeládu nebe
zapatlám stovky květů
namažu marmeládu nebe
na chleba svýho světa
namažu marmeládu nebe
tam, kde se se mnou střetá
namažu marmeládu nebe
kdyby se mi ruka třásla
namažu marmeládu nebe
na svůj chleba bez másla...
Komentáře (1)
Komentujících (1)