krapet z dalšího dne
na krajíčku soboty
v mém pokojíčku
mravenci
co žerou lidské maso
srdce
propojené
lan kabelem s věčností
a pistáciová zrmzlina
v několika krabicích
dala by si
popálená slova
v ospalých souvětích
jak množina neznámých strašidel
na kraji
lesa
surfujeme přítomným okamžikem
do nikam
a Miloslav potká se
s Lemmym a Davidem.