No je myslím 31.3 až 1.4 v Ostravě...Já teda nevím přesně, ale asi na stodolní...na fóru to máš přesně...vzkazy ostatním uživatelům...hm..?:) A ne, že ne...! :)
09.02.2007 16:14:00 | Favi
ty jsi moje holka melfi...:) Moje dáma v černém...jestli se teda neurazíš...:)
Jdeš na sraz..? Opijem se a něco rozbijem...:)))
PS: Dělám si srandu..:) teda s tím rozbíjením...:)))
09.02.2007 13:38:00 | Favi