Omrvinky
Všade omrvinky z chleba
oprašujem ich zo seba
ale iné tvoria chvíle
unavenej duši milé
koláč, čo je ihneď fuč
teplý, mäkký pár papúč
teraz treba vypnúť mobil
teplý čajík by sa hodil
dnes tu pre ostatných niesom
mierim si to krížom lesom
pohmkavať slová z platne
obyčajne málo platné
len dnes nevytiahnem karty
bez jedného fičí párty
myslím, že zatvoria kiná
táto chvíľa bežným iná
pokoj v duši národa
a zavládne pohoda.
Komentáře (1)
Komentujících (1)