Chci si hrát,
však musím tu stát.
Tak vstaň a chraň
svou smrti daň.
Mám, co mám,
vám všem to dám.
Vám a hrám
se rád oddám.
Mám rád ten hrad,
co nechce znát.
Kdo ví, co zní
v hlavě mý?
Mám žít a dřít
se všema jít.
Vzdám se sám,
vždyť to už znám
Sedím a dím,
že nevidím.
Jedna věc a kec,
že jsem pitomec.
Z oken před rokem
zabil se skokem.
Ležel, bohužel
ho každý přešel.
Muži se naloží
do krvavých kaluží.
Nezváží, naráží
a mě to uráží.
Ten muž má nůž,
tak bodá ho už.
Zaujímá, mě to dojímá,
že nikoho to nezajímá.
Mrtvola furt dokola,
vyplavává u mola.
Nevyloví, než si uvědomí,
prkna se prolomí.
Tam leží, čas běží,
my všimnem si stěží.
Od bodu podvodu
zabili jsme svobodu!
Možná je to tím, ze postrádám dělení na jednotlivé strofy, ale já se v tom ztrácel, takže mi tím unikala pointa.
25.01.2016 08:56:53 | Rampa.Tau