Žít svůj sen
Chci si žít svůj sen
v kouřovém zrcadle
Sen světla a barev
chci štěstím
prokládat každý den
létat na vločkách
bílého sněhu
vznášet se
po obláčkách nebe
přestat bát se
sama sebe
Chci snít
a ve snu být
do svého života
jako vodu ze džbánu
zase lásku vlít...
Komentáře (1)
Komentujících (1)