bez názvu
Anotace: o dívce plné nejistoty a strachu..
Do kouta strachem zahnaná
proti všemu bezbranná
kolena daná pod nosem
propadající úzkostem
Obyčejná dívka sedí
nic o ní nevědí
dýchá se jí čím dál hůře
když propadá noční můře
Chlapec se před ní objeví
zájem o ní poprvé projeví
náhlá pozornost jí však zaskočí
srdce se nejistotou málem rozskočí
Přikývnout hned chtěla
však strachem se chvěla
proč chtěl bys ní někdo být
když ona přeci nechce žít
Sklopila zrak na holou zem
on zadíval se na ní s úsměvem
to prozářilo srdce její
z očí se slzy kutálejí
Nejistota stále přetrvává
však Smrti pevně odolává
ona cítí se v bezpečí
v jeho pevném náručí
A když jí otázkami zaplaví
radost se v tu chvíli zastaví
ona odpovědět na ně nemůže
proti strachu nic nezmůže
stále se jenom omlouvá
a svůj strach přemlouvá
možná strach někdy přemluví
ale jeho příčinu se asi nedoví
Komentáře (1)
Komentujících (1)