Anotace: Nějak se musí začít znovu...něco končí a něco jiného se začíná...konec bolel, už nebolí...Nestojí to za to se trápit! :-)
zrada bolí, sklamanie tými, ktorých máme najradšej, je najkrutejšie... nemusíš ich naďalej nazývať priaeľmi..ale nauč sa odpúšťať, moja malá, nenávisť otravuje srdce ako šíp s jedom na konci...
14.08.2007 15:51:00 | gallatea
taky moc pěknáá básnička:)...fakt super!!si dobrá jak dokážeš některý věci vystihnout:)
25.02.2007 17:50:00 | medíssek