Píseň vlkodlaka
Anotace: nebaví mě psát anotace
Za pět minut nový den
ne, nechce se mi spát
chci proskočit oknem, běžet ven
tak jako tolikrát.
Za čtyři minuty bude dnes
a dnes už bude včera
láká mě hluboký, temný les
a proměna mého těla
a tři minuty mávají
dávají štafetu dvěma
zdá se mi...? rekord lámají
a ve mě žádná změna
v poslední chvíli přemýšlím
proč opouštím kouzlo noci?
ať se to nikdy nedozvím!!!
Půlnoc... a zůstal pocit...
Komentáře (1)
Komentujících (1)