Nejvíce lidé ocení,
když básník nocí zpocený,
v inkoustu hledá zlatý rým,
co voněl by jak rozmarýn...
30.12.2020 22:42:29 | Robin Marnolli
...že lidé něco neocení,
toho věru málo není,
a tipy nejsou vodítkem,
-dobrého psaní měřítkem.
A tak smutné i veselé,
z Pondělí do Neděle,
z večerů tmavých do jiter
verše se snesou na Liter.
22.02.2016 18:33:26 | Robin Marnolli