Měsíční jezdci
Bledí jezdci měsíčního jasu,
zrození v temnotě ze světla.
Sestoupili z nebes do chaosu,
zažehnout oheň, jenž v srdci plá.
Ulice jsou plné útočníků,
příběhy jsou plné prázdných lží.
Pravda se ukrývá v okamžiku,
kdy pot zvolna stéká po kůži.
Rozpor mezi snem a realitou,
nekončící, vzteklá posedlost.
Probdělá noc s dlouhou cigaretou,
krutá, odpudivá přítomnost.
Bledí jezdci měsíčního jasu,
zaskočení rozsáhlostí zla.
Zápasí ve stínu starých tisů,
s dravou tmou, která je napadla.
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
Komentáře (0)