Jsem obětí svých snů,
s každým východem slunce
oblékám se do obětního roucha
a spínám ruce
v tiché modlitbě.
Bojuji s větrnými mlýny,
hráchem trestám zdi
svých představ
a doufám, že snad svými
činy
převleču den do nočního
negližé...
... jestliže noc je den
a den je noc,
pod modrým nebem
opět pocítím moc
vysněné lásky.
Dokud nepřijde čas jít spát...