Anotace: ...
Jsme výstřelkem nerozvážných bajonetů
a podnapilých rodičů
z korun stromů českých
Kolik máme dálek nablízku..
a kolik jistin nejistých
když ošklivé rány hojily se z hezkých?
"Blbý zítřky.." namítl by někdo zítřků znalý
Jenomže věř mi, pane ateisto..
Everest je proti tobě ta(ááá)khle malý
a mnohem více doko..
..nčený
Ty jsi jen výstřelkem nerozvážných kolemjdoucích
možná dvou exotů z nuda-pláže
- prý Adama a Evy
Kolik hladu vyhladíš..
a kolik klíšťat vytočíš
z vysušené vinné révy?
Chceš odpovídat potom..
nebo až teď?