dospěla jsem do bodu
kdy dospělá
ještě necítím se
stále smát a nahodile stranou
smím
se pohnout kdykoliv se stane
že některý z opačného
nějak nepřestane
snažit se uplatnit svoji sílu v pažích
dvanáct let v ringu
levej hák.. marně se snažíš