Anotace: "Miluji svět protože mi dal tebe a miluji tebe protože jsi můj svět"
Každý tvůj dotek
mnou projíždí jako blesk
vlnou těch záchvěvů nechám se nést
Tříštím se na kusy
a zase se skládám
když držíš mě za vlasy
jak to mám ráda
Se vzdechy mými
tvé značně hrubnou
hlavu mi nakláníš
silou jemně hrubou
Dýcháš mi do retů
věty jako 'Miluju tě'
však než stihnu
odpovědět
umlčíš mě hbitě
Každičký kousek
tvé horké kůže
jemně se poddává
však se silou muže
Naléháš dechem
a rukama bojuješ
o moji pozornost
s kterou se zachvěješ
Topím se v tobě
své dlaně ve vlasech tvých
Zcela ti propadám
v tvých dotecích
taju a točím se
spirálami
pomalu dolů a zase zpět
"Miluji svět protože mi dal tebe
a miluji tebe protože jsi můj svět"
Teda jsem se i zadýchal ...když jsem to četl tak jsem si to i živě představoval ....:-)....nááádhera :-) paráda
13.04.2016 18:20:39 | Mácha
Díky moc :) to byl trochu záměr, zadýchat se. Koukám že jsi se u mě celkem začetl..
13.04.2016 18:54:24 | Lioness
Jsem teda o kousek větší, ale tenhle jeden kousek si nech...
svět...:-)
29.01.2016 22:19:59 | xlps
s citem - jde všechno lépe .. jak život tak psaní :)
ST
29.01.2016 15:25:11 | CeP