* Tick-tock *
Anotace: Jedná se o anglickou verzi mojí původní básně *Dvoutaktová*. I zde doporučuji číst v rytmu tikotu vteřinových ručiček. ;-)
* Tick-tock *
Two-stroke, tick-tock
Tick-tock tone
Never-ending
Marathon
Two-stroke, tick-tock
Always been
One and only
Evergreen
Tick-tock, tick-tock
Tick-tock clock
Tick-tock, tick-tock
Tick-tock clock
Tick-tock, tick-tock
Rolls the rock
Tick-tock, tick-tock
Circle's locked
... ... ...
Volný překlad mojí původní básně * Dvoutaktová *
K přečtení zde:
http://www.liter.cz/basne-ostatni-812293-cist
Komentáře (0)