Slunce ztratilo svou barvu zhaslo
nebude nam už dál ukazovat své zlato
Schová se před celým světem za jediný mráček
Schovalo se, proč? kdo dokáže najít v tom háček
Probudí svět z věčného snění
Přínese nám obrovské jmění
zlé věci na spravné změní
S každým dalším mráčkem je potřeba víc hrdinů
chrabrým srdcem schopných správných činů
Velikánů temnot dobra krásných slov
Lásek po kterych zbylo pár vdov
Konec všem dnům pojďme na lov
hrdinů...