Ubrousek
Anotace: Papírová pomíjivost
Ubrousek
Cožpak jsem ubrousek?
Pomalu přiložena ke rtu.
Jen jeden polibek
a už se válím v koši.
Takhle to nejde, hoši!
To radši jděte k čertu!
A já se schovám za pásek.
Přečteno 248x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Danger, Jort, Frr, adaj, boneslash
Komentáře (3)
Komentujících (3)