Anotace: neslepuj pořád ty sklenice. Vždyť víš, že se o ně stejně pořežeš. A špatně se to hojí. To především.
Tříštíš mi v hlavě kusy skla ukradeného z oken kostelů
města na tvých dlaních jsou ztěžklá a šedá
únavou
jsou prázdná a násilím sešitá k sobě
svět kolem je tichý způsobem co nebolí
nepoznávám nikoho z lidí co prošli těsně vedle a otřeli se tím o moje vyhraněné území
ptali se jak se má táta
a já jim neměla to srdce říct že je už několik let po smrti
na podlaze zavřeného baru jsou rozbité sklenice
světlo pouličních lamp dopadá na zem lomeně a znetvořuje tvoji tvář
máš mnohem tmavší oči než si pamatuju
a přes rty roubík utažený s přesností vyznavače mrtvého umění
co pozná jestli ten nepatrnej pohyb víček
čistě náhodou není záměr zaujmout
jestli to není jen další „nenechávej mě tu“
v rámci demonstrativních odchodů s návraty ukrytých pod vrstvou barvy
co se místy
škubavě drolí.
To SOU mi moc pěkné obrazy ze střepů.. ale to narušování osobního prostoru, to se vážně nedělá. A tuším, že jako vše co píšeš, i tohle se opírá o realitu..pěkné střepení
..
12.02.2016 22:56:04 | poeta
To je hodne dobry. Ctu si to az ted, coz me mrzi, ze jsem to nechytil hned, ale tohle me dneska zaujalo. Zaver dnesniho dne ... a ted uz spat
05.02.2016 02:19:23 | Paul Nabre