Nebe(trochu jinak)
Anotace: Trošku sarkastická stránka věci.
Než naposledy vydechla jsem
anděl ke mně přistoupil,
pravil mldlým a tichým hlasem:
"Edituji, kdo jak žil."
Zeptal se mě na ICQ,
jestli jsem se opila
taky zda jsem tady dole
spořádaně třídila.
Když křídla pak nandaval si
pochlubil se bez obalu:
"..stříbro drahý, nemysli si
tyhlety jsou z alobalu..."
Svatý Petr pochrupoval
před branami ze zlata,
flašku rumu spěšně schoval,
soustředil se na data.
A tak zkrotla moje víra
úžasem jsem zamlkla,
že je nebe černá díra,
lepší snad jít do pekla.
Komentáře (2)
Komentujících (2)