Svůj šálek všedních dní
sladím si tvým úsměvem.
Ještě než se setmí
a spánek vkrade se mezi nás,
věnuj mi pohled letmý,
zastav na chvíli čas.
Chci si vychutnat svou kávu.
Po ránu rozespalá,
halím se do tvých doteků,
není nic, čeho bych se bála,
když mám tebe.
Můj ranní šálek
sladíš medem
a já se probouzím šťastná...
... i kdyby poslední hvězda zhasla
a vyhasl plamen svící,
v mém srdci bude jasně plát
láska k mému princi,
který mě má rád
až na dno našeho hrnku ...