Anotace: ...
Studená hradba
z planoucích vzpomínek
je protkaná slzami
a zdobená zklamáním
svírá jí srdce
prsty chladně bezcitnými
chrání a nedovolí
znovu žhnout
v bolesti tonout
zářit a doufat
milovat či snít.
S korunkou od strachu
z ledových křišťálků
na trůnu ze sněhu
z vloček letmých úsměvů
sedí a vládne
s hrdostí královny.