Anotace: Prázdný list papíru , pero s hrotem na míru a šála z kašmíru ! Láhev od vína , mysl vzpomíná ...
Prázdný list papíru ,
pero s hrotem na míru
a šála z kašmíru !
Láhev od vína ,
mysl vzpomíná
naděje zhasíná !
Hořící svíce ,
kouřem plny plíce
a zmizelé ambice !
Žádný důvod se smát ,
závěť chtěl psát
a život si brát !
Poslední chvíle
a světlo bílé !
Od Boha znamení,
bylo to zjevení !
" Není Tvůj čas! "
Šeptal ten hlas.
Srdce lásku cítí,
smysl dostalo bytí !!
Já abych se snad zrušilo. Pro tu všeobecnou depresi...:-
pondělí
01.02.2016 09:52:47 | xlps