Probudit se a otevřít oči není nic neobvyklého.
Jenže spatřit vznášející se jiskru jemnosti a štěstí
je vskutku vzrušující zkušenost.
Mozek nedokázal vstřebat poznatky šíleného.
Hlava, tělo, křídla obrovská jako nebe
a oslňující zář zesilovala bezmocnost.
Jemná zvučnost hlasu
linula se v uších jako pohlazení.
Věřte mi, nad takový zážitek
opravdu není.
Je to sen či realita?
Vědomí si postupně provrtává
cestu na povrch světa.
Promnout oči nestačí.
Tlak bláznovství donutí slzy k pláči.
Kousnutí do jazyka
probudí i spící měsíc.
Nikde nic.
Snad jen hřející teplo a klid.
Co je víc?