Hvězda
Každý svou hvězdu má,
něčí je krásná, zářivá.
Některá se v temnu ztratí,
nikdo z nás ji neuplatí.
Až půjdeš jednou cestou svou,
a ta cesta bude ti záhadou,
popros hvězdu svou,
at posvítí ti temnotou.
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
Komentáře (0)