Milenci dnem znaveni
vedle sebe ulehnou ,
připraveni na snění
své únavě podlehnou !
Večer když svá těla myjí
všichni čerti s nimi šíjí ,
jejich erotická fantazie
však oživení se nedožije !
Chtěli mazlit se a líbat
navzájem svá těla svírat,
však i když snažili se moc,
pohltila je oba noc !!!
Únava dokáže pokazit ledacos...
03.02.2016 11:24:17 | Víla z lesů