Jsem zmijí jež obtočí
tvůj svět ti kolem krku
jsem zlomení nohy při útěku
Jsem mrak jež kazí výhled
na tvé nebe
jsem déšť jež teče ti po kůži a zebe
Jsem krysou co tráví
zásoby štěstí tvého
jsem všechno
co děje se kolem tebe zlého
Jsem rakovina sžírající tvé vnitřnosti
jsem důvodem tvé bolesti
komár jež pije ti krev
uvnitř jablka jsem červ
kůži leptající jed
žaludeční vřed
kyselina propalující jícen
všemi 'milovaná' prohibice
Jsem díra v hrudi místo srdce
polibek jež chutná trpce
místo vůně závan šedé
umořím tě tím svým jedem
Zabiju všechno
na čem ti záleží
vítej v mém životě - já budu ti přítěží
síla! moc hezká...
06.04.2017 17:33:05 | piťura
Díky, málokdy se stane že někdo projíždí a komentuje starší díla, vážím si toho! :)
06.04.2017 17:44:23 | Lioness
Lio, teda řeknu Ti, to je skvěle napsané...
ST
03.02.2016 15:10:58 | CeP