ze vzkazů TEREZE
Anotace: ...teplý únorový...
Mráz zapomněl vstát z postele
můžeš si nazout botasky
Tvářit se něžně vesele
(upustit kapesníček)
a papírovou vlaštovkou
poslat vzkaz pro lásky...
Budoucí
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, enigman, Bufik, Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)