Anotace: ...
*
a pro jednu
usínající hvězdu
za znaveného
měsíčního jasu
v ospalcích zrozeného jitra
probdělá ústa
nad ránem zívají
a probouzejí sedmikrásku
za tajnosnubních zpěvů
a ševelení čirých hlásků
pro jednu moudivláččí lásku
oblohu úsvit rozčeří
ta se jen
zhoupne v bocích
a rozespalá tma
se propadne
do tajnoslibného pláště
sladkého snu
ospalé noci
*
Jemná a krásná:-)
26.09.2016 20:38:23 | Tvořilka Lenka
Já mám pocit, že jsi v peřinách a rozkošnicky se v nich převaluješ...nebezpeční moudivláčci mají pruty.. neřkuli mužské atributy :-)
04.02.2016 09:10:25 | básněnka
nokturnálie s ladnou něhou se pohupující v bocích /tak vidíš střelkyně jaká jsi
básnivá něhykráska!/ ST :-D*
03.02.2016 14:26:01 | Frr