Na řasách ulpěla
kapka rosy,
ta slaná pachuť
je jen pocit
viny, co svírá tvoji
hruď.
Nad ránem
kráčeli jsme bosí
odnikud nikam,
spolu a zoufale sami,
naposledy moci
být s tebou,
tak buď
kapkou rosy na mé
tváři,
dopluj do koutku
mých rtů a zhasni,
ty lháři,
milující do morku
mých kostí
svou samotu...