Zase strach
Zas už strach,
že přijde vrah,
že přijde smrt,
že přijde peklo
že přijde ráj- snad.
Už zas strach,
že odejdu mlád,
ještě než mé myšlenky
stihnou se vdát
s moudrostí.
Zas strach,
že nemoc bude vrah.
Říkají mi,že hraničí to s posedlostí.
Přečteno 241x
Tipy 5
Poslední tipující: Bufik, Lioness, Frr, boneslash
Komentáře (0)